California Mango

Scrub van California Mango (foto: A. Devel)Masker van California Mango (foto: A. Devel)California Mango Extreme Creme (foto: A. Devel)Nagelriemolie California Mango (foto: A. Devel)

ACTIE December 2021- Januari 2022

GRATIS een mini-nagelriemolie bij aankoop van 2 mini-MANGO producten naar keuze.

Zolang de voorraad strekt.

Scrub Mango

Een scrub of peeling reinigt alle dode huidschilfertjes en onzuiverheden weg. Het resultaat is een egale en gladde huid.

Bevat mango-extracten, acai, goji, jojoba-olie, druif- en zonnebloemzaad.

Gebruik voor lichaam en handen: masseer in cirkelvormige beweging in op de vochtige huid, spendeer extra aandacht aan de ruwe gebieden, zoals knie en elleboog. Spoel grondig af en dep droog. Gebruik 1x per week de scrub in combinatie met de extreme creme (hand- en bodylotion) Mango.

Prijs: mini 14g: €3,00

Masker Mango

Dit masker is een mix van voedende natuurlijke ingrediënten met als resultaat een formule van een lichte, romige en luxe klei. Rijk aan jojoba-olie meadowseamzaadolie, aloë vera en vitamine E. Mango masker is een verstevigend masker en absorbeert oliën en onzuiverheden terwijl het de huid zacht en soepel maakt. Men mag het masker gebruiken voor gezicht, handen en lichaam.

Gebruiksaanwijzing: Smeer een dun laagje in cirkelvormige bewegingen op het gezicht, handen of het lichaam. Na inwerking van 5 tot 10 minuten, afspoelen met warm water en droog deppen met een handdoek. Breng nu de Mango Extreme creme aan.

Prijs: mini 14g: €3,00

Extreme creme

Deze creme is uiterst geschikt voor de droge huid tot zeer droge huid. Deze creme trekt snel in en geeft de natuurlijke vochtbalans terug. Rijk aan extracten van mango, acai en goij en oliën van jojoba, druif en zonnebloemzaad.

Het resultaat is een zachte en voedende huid.

Gebruik voor handen en lichaam: Breng een klein hoeveelheid creme op de handpalmen en masseer de creme in cirkelvormige bewegingen op handen en lichaam tot de creme volledig is opgenomen. Schenk extra aandacht aan de probleemzones zoals knie, elleboog.

Voor het beste resultaat: gebruik de creme meermaals per dag.

Prijs per stuk:

  • mini14g: €3,00

Nagelriemolie Mango

Deze olie voedt en maakt de droge en ingescheurde nagelriemen weer zacht door aanwezigheid van mango-olie. De snelle opname is door de aanwezigheid van jojoba-olie.

Gebruik: breng de nagelriemolie aan de nagelriemen en op de nagelplaat aan, masseer totdat de olie is opgenomen.

Voor het beste resultaat: 2 tot 4 keer de olie dagelijks inmasseren.

Prijs: € 5.50 : flesje 3.75ml

Hand- en bodylotion

Wenst u California Mango te bestellen?

Klik Hier