Nieuwsbrief juni 2017

Deze maand bij Pretty Nails: demo-dag 17/06/2017 en nieuwe bruidsarrangementen.

Nailart op Gelish, eigen creatie, Pretty Nails (foto: A. Devel)Nailart op Gelish, eigen creatie, Pretty Nails (foto: A. Devel)Nailart op Gelish, eigen creatie, Pretty Nails (foto: A. Devel)Nailart op Gelish, eigen creatie, Pretty Nails (foto: A. Devel)Nailart op Gelish, eigen creatie, Pretty Nails (foto: A. Devel)

Beste klanten,

Demo-dag op zaterdag 17/06/2017

U bent van harte welkom op onze Demo-dag op zaterdag 17 juni 2017 van 13.30 tot 18.00 in het zaaltje boven café-restaurant-tea room De Wildeman, markt 37 te Tielt.

Tijdens deze gelegenheid kan u op een informele manier kennis maken met onze behandelingen, producten en arrangementen.

Aanwezigen maken kans op een IBX-kickstart-arrangement ter waarde van €58.00 !!! U kan alvast de bon downloaden via de link onderaan deze pagina.

Bij een aankoop wacht je een leuke verrassing !!!

Voor meer info kijk op de pagina Demo-Dag 17/06/2017 .

Tot dan!

Nieuw !!! Pretty Nails bruidsarrangement

Voor mensen met trouwplannen biedt Pretty Nails vanaf nu verschillende bruidsarrangementen aan. Deze omvatten een compleet pakket met intakegesprek, eventueel voorbereidende behandelingen en de uiteindelijke behandeling op de ochtend van de trouwdag.

Kijk snel op de pagina Bruidsarrangement.

Binnenkort: zomeractie Gelish.

Ook dit jaar zal er een zomeractie voor Gelish doorgaan. Wij lichten alvast een tipje van de sluier tijdens de Demo-dag.

Belangrijk bericht:

Om verwarringen te vermijden kunnen in de toekomst afspraken en eventuele annulaties enkel nog telefonisch of via mail worden gedaan. Dus niet via SMS of via de sociale media. Alvast bedankt voor uw begrip.

En tenslotte:

Blijf ons volgen en liken op Facebook, Twitter en Youtube. Klik daarvoor op de knoppen bovenaan rechts deze pagina.
Ken je nog iemand die interesse heeft om de Pretty-Nails nieuwsbrief te ontvangen? Stuur hem deze gerust door. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen naar newsletter@pretty-nails.be .

Vriendelijke groeten!

Ingrid Verschuere

Wenst u deze mail niet langer te ontvangen? Klik hier en verstuur de mail die tevoorschijn komt.
BijlageGrootte
PDF-pictogram Bon Demodag: Win een IBX-arrangement240.79 KB

Wenst u meer informatie?

Klik Hier