Nieuwsbrief maart 2017

Onze website werd volledig vernieuwd.

Sedert enkele dagen beschikt Pretty Nails over een volledig vernieuwde website, die voldoet aan de modernste eisen inzake leesbaarheid, gebruiksgemak en responsiviteit. Door deze nieuwsbrief te openen heeft u er inmiddels al mee kennisgemaakt. Wij nodigen u uit om hem hierbij verder te verkennen. Wij kijken alvast vooruit naar wat u ervan vindt.

Communie-arrangementen en communie-cadeautips nu beschikbaar!

Nu de lente weer in het land is, staan de communie-, lente- of groeifeesten weer voor de deur. Op onze speciale pagina's onder arrangementen en cadeautips geven wij alvast enkele ideeën om tijdens deze feesten met mooie, verzorgde nagels te kunnen uitpakken, zowel voor moeders als voor communicanten. Klik snel Communie-arrangementen en Communie-, lente- en groeifeest .

Homeparty's

Net zoals het afgelopen jaar kunt u zich nog steeds kandidaat stellen om een homeparty te organiseren. Ook de pagina hieromtrent is volledig vernieuwd. Klik snel Homeparty's. De gastvrouw ontvangt een leuke verrassing!

En tenslotte:

Blijf ons volgen en liken op Facebook, Twitter en Youtube. Klik daarvoor op de knoppen bovenaan rechts deze pagina.
Ken je nog iemand die interesse heeft om de Pretty-Nails nieuwsbrief te ontvangen? Stuur hem deze gerust door. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen naar newsletter@pretty-nails.be .

Vriendelijke groeten!

Ingrid Verschuere

Wenst u deze mail niet langer te ontvangen? Klik hier en verstuur de mail die tevoorschijn komt.
Handtatto's voor communicanten (Foto: A. Devel)
Assortiment Homeparty (foto: A. Devel)

Wenst u een afspraak?

Klik Hier